Първоначално публикувано от jorryy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имам няколко въпроса.
Collapse
X
-
Last edited by Kuker; d.m.y г., 10:18.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеМиналата година съм платил 145 лева данък.Тази година май ще е около 200.Гражданската е около 140 ако не греша.Ако си се ориентирал към долната ценова граница, очаквай доста зайченца да изкачат.Най важното е мотора да е читав за да не отваряме теми за бутала, биели,лагери и т.н.
Comment
-
Моята като я купувах имаше две цени, висока и ниска.Купих я без да обикалям, за един ден.До сега съм сменил само термостат, ламбда, дебитомер, масло двг и съм свалил катализатора.Направил съм компромис за външният вид и това е.В абсолютно оригинално състояние /това беше мое условие/ с всичките му там касетофончета, книжки, ключове, картончета, резервна гума и инструменти /неизползвани/.Под капака всичко беше в картончета от сервизи.Един собственик, непушач, пълна сервизна история.Състоянието на колата напълно отговаря на сервизната книжка.Салона няма прашинка, мирише на парфюм.Е, има малко зайчета но са елементарни.Но всичко това го определям като невероятен късмет.Мисълта ми е че късмета е преди цената.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Аз колега принципно отидох за друга кола ,но като седнах в тая и .... сърцето друго каза.И... така де, не съм ходил нито да обокалям за такава кола,тази беше единствената която гледах,влезнох,покарах и ... честито.Всеки с късмета си,аз явно съм малко от късметлийте,щото колата се оказа читава,има си сервизни документи,от първи собственик, е кофти че е бил пушач и малко интериора е захабен,но няма как всичко да е супер.
Та мисълта ми е,че каквото те грабне това си вземи,щото имам един френд дето пък избираше кола 3месеца и ела го питай сега.
Най-важното е купето да не е блъскано сериозно и двигателя да здрав,другото са компромисиAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Напълно съм съгласен с mirchozo .При мен беше същото-гледах една бензинка 2.0 ,но като влязох в тази /1.9 jtd/ просто не исках да гледам повече други коли.Салона-супер запазен , двигателя приятно мърка.И никакъв дим от ауспуха.За мен-перфектно !
И така ...
Според мен е по-важно колата да те "грабне" от пръв поглед и как се
чувстваш ,когато си зад волана.А не мнението на останалите!
Успех !ALFA 156 1.9 JTD `98г.
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеЧовека ще купува машина, няма да се жени.
Абсолютно......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от PIF Покажи съобщениеZdrawejteReshil sym se da si kupq Alfa Romeo 156 1.8 TS.Shte me nasyrchite ili shte me razubedite ?
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеМиналата година съм платил 145 лева данък.Тази година май ще е около 200.Гражданската е около 140 ако не греша.Ако си се ориентирал към долната ценова граница, очаквай доста зайченца да изкачат.Най важното е мотора да е читав за да не отваряме теми за бутала, биели,лагери и т.н.Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Мале като чета и чак тръпки ме побиват......420 лв данък......ужас - това са комплект носачи за предницата....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеКолега нали зн че данъка освен кубатурата и годината се изчислява и по региони моя е 420лв
Comment
-
Така си е направо...Като чух сумата и щях да припадна в данъчното Че даже след това се връщах да питам 2 път
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
Comment